marți, 4 decembrie 2012

Ciorba de pui cu gogosari murati



Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 foi de dafin;
  • cateva boabe de coriandru;
  • 2-3 morcovi;
  • 1-2 cepe;
  • 2-3 linguri ulei;
  • smantana;
  • 1 borcan (800 g) cu gogosari murati taiati;
  • sare;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 1 legatura leustean;
  • optional, ardei iuti proaspeti sau murati
Preparare:

  1. In 1 si 1/2 litri de apa, pui la fiert pieptul de pui impreuna cu foile de dafin si boabele de coriandru.
  2. Cand carnea a fiert, strecori supa si tai pieptul de pasare in cubulete. Cureti si tai legumele. Tai ceapa marunt. Dai morcovii pe razatoarea mare. Incingi uleiul intr-o cratita si calesti putin legumele. Stingi cu supa de pasare si lasi sa fiarba 5-10 minute, la foc mediu.
  3. Adaugi carnea, gogosarii taiati marunt impreuna cu solutia in care au fost conservati, apoi usturoiul curatat si zdrabit. Stingi focul si presari leusteanul fin tocat. Servesti ciorbita cu smantana si ardei iuti.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu